Disclaimer en Privacy policy

1 Disclaimer
Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Stichting Muziek Midden-Delfland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.


2 Privacy policy
Stichting Muziek Midden-Delfland bedankt je voor het vertrouwen dat je in ons stelt en we beloven zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om te gaan. Verzamelde (persoons-)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld.

Contact
Gegevens zullen alleen worden gebruikt om contact met je op te nemen over je vraag.

Kaarten reserveren
Gegevens zullen alleen worden gebruikt voor de juiste verwerking van de reservering van je kaarten.

Donateur worden
Gegevens zullen alleen worden gebruikt om je bij ons in te schrijven als donateur en om je op de hoogte te houden van speciale acties voor donateurs.

Deelnemers
Gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van de projectadministratie.