Projectteam

Tim de Ligt (Regisseur)
Tim de Ligt (1981) heeft weliswaar zijn opleidingen gevolgd ten behoeve van een carrière in de hotelbranche, maar hij voelde zich in zijn hart toch altijd meer aangetrokken tot de wereld van entertainment en dan met name de musical. Hij is er in geslaagd om beide werelden te verenigen door zijn werkkringen: Dutymanager bij Theater aan de Parade in Den Bosch en tegenwoordig verbonden aan Sales en Evenementen bij het Efteling Hotel.

Hij volgde 2 jaar dramalessen, heeft in meerdere toneelvoorstellingen gespeeld, schreef scripts voor theatervoorstellingen en hoorspelen en vertaalde diverse musicalsongs. Was gedurende 4 jaar tot voor kort redactielid en recensent voor het musicalblad ‘Backstage Musical' en de grootste Nederlandse musicalwebsite www.musicalworld.nl
Een lang gekoesterde droom is het regisseren van één van zijn lievelingsmusicals: ‘Joseph and the amazing technicolor dreamcoat'.

Ad van den Berg (Regie-assistent)
Ad (1959) heeft ruim 37 jaar toneelervaring. Onder andere bij VAT '75 -de toneelvereniging uit Schipluiden- en gastrollen bij andere toneelverenigingen.

Hij speelde en zong de rol van Pilatus in ‘Jesus Christ Superstar' en belangrijke rollen in de musicals ‘Hair' (in The Musical Mix) en ‘Dr. Quinn', waarmee hij door heel Nederland op tournee was en had een hoofdrol met solozang in de opera ‘Der Schauspieldirector' van Wolfgang Amadeus Mozart.
Heeft voorts kleinere toneelproducties geregisseerd bij VAT '75, zoals de kindervoorstelling Sneeuwwitje en de minimusical Roodkapje, waar hij ook geluidstechniek en -regie in handen had. Speelt het personage van Otto van Egmond in het openluchtspel ‘Keenenburg' .
Daarnaast was hij te zien in diverse tv-commercials en in de speelfilm ‘The discovery of heaven' van Jeroen Krabbé.
Bij zangvereniging Vivace, waaraan hij ruim 23 jaar verbonden was, deed hij de nodige zangervaring op. Met regelmaat volgt hij theater- en zangworkshops.
De musical ‘Joseph and the amazing technicolor dreamcoat' biedt hem de mogelijkheid om deze keer in een grote productie zijn medewerking te verlenen als regie-assistent.
In het dagelijks leven is hij naast echtgenoot ook vader van drie volwassen kinderen en werkzaam bij het z.m.l.k onderwijs.

Wim Gielesen (Dirigent)
Wim Gielesen (1960) is al van jongs af aan met muziek bezig. Vanaf 8-jarige leeftijd speelt hij hoorn bij de lokale Harmonie. Op zijn 24-ste begon hij met dirigeren.

In de avonduren volgde hij een professionele opleiding voor HaFaBra-dirigent die hij in de zomer van 1992 succesvol afsloot met het staatsexamen. Sindsdien heeft hij verschillende orkesten gedirigeerd, waaronder de projectorkesten van Stichting Muziek Midden-Delfland. In 2005 was hij zodoende betrokken bij de rockopera ‘Jesus Christ Superstar' in Schipluiden en arrangeerde hij daarvoor de orkestmuziek. Ook ‘The Musical Mix' in 2009 stond onder zijn muzikale leiding.
In het dagelijks leven is hij werkzaam als Projectleider bij TNO in Delft en betrokken bij instrumenten en technologie ontwikkeling voor de ruimtevaart. Een baan waarbij organisatie en internationale betrekkingen voorop staan.

Maria Kuijpers - van Leeuwen (Dirigent)
Maria (1956) begon op 6-jarige leeftijd met pianospelen. Haar vader was zeer muzikaal. Zijn acht kinderen kregen de liefde voor muziek dan ook dagelijks met de paplepel ingegoten. Maria vergezelde hem wekelijks wanneer hij het orgel in de kerk bespeelde en/of zijn koor dirigeerde. Ook zong zij al van jongs af aan in het koor van de school. Later volgde een oratoriumvereniging en toen zij in Schipluiden kwam wonen, werd zij al snel gevraagd om een nieuw op te richten jongerenkoor (‘Horizon') te gaan leiden.

Na 25 jaar dirigeert zij nog steeds en zijn er in de loop der tijd diverse andere koren bijgekomen.
Daarnaast was zij repetitor van de projectkoren voor de producties ‘Jesus Christ Superstar' en ‘The Musical Mix'. Ook is zij zingend actief in het ‘Stanislaskoor' en bij projectkoor en -orkest ‘Qui Vive'.
In het dagelijks leven is Maria leerkracht op een basisschool in Schipluiden waar zij sinds een jaar ook de muzieklessen in de groepen 3 t/m 8 verzorgt.
Het projectkoor voor 'Joseph....' is weer een nieuwe uitdaging. Gezien de ervaring met de voorgaande projecten verwacht zij ook nu weer een intensieve maar heel leuke tijd tegemoet te gaan.

Marcel Limberger (Producent)
Marcel (1961) ‘zit' vanaf jonge leeftijd in de muziek. Hij volgde een aantal jaren muzieklessen waarna hij zich verder ontwikkelde op keyboard. Eind jaren zeventig is hij met vrienden een band begonnen, die uitgroeide tot een veelgevraagde bruiloften- en partijenband. Daarnaast begeleidde hij jarenlang een kinder- en een middenkoor. De band was naast het spelen van het eigen pop- en rockrepertoire ook op andere terreinen actief. Onder andere het muzikaal begeleiden van diverse musicalproducties zoals, ‘De kunst wordt duur betaald', ‘Mexico' en ‘De Jantjes'.

Ook vonden er grote optredens plaats op de Schipluidense Zomerfeesten en waren er projecten met verschillende harmonie-orkesten en andere bands.
Na jarenlang actief musiceren wilde hij daar eigenlijk een punt achter zetten maar had nog één stunt te doen: Het opvoeren van de rockopera ‘Jesus Christ Superstar'. Hij heeft samen met Jos het initiatief genomen en de productie geleid. Na een overweldigend succes was de basis gelegd voor een volgend project ‘The Musical Mix' en werd Stichting Muziek Midden-Delfland opgericht. In het bestuur hiervan is hij voorzitter.
Marcel is werkzaam bij autobedrijf DIGO en zwaait de scepter over de receptie. Planning en organisatie zijn hem bepaald dus niet vreemd.

Jos Groenewegen (Producent)
Jos (1953) is gitarist en trad op zijn 15e toe tot zijn eerste bandje. Dit was het begin van een muzikale loopbaan in diverse (amateur)bands in de regio Delft. Onder illustere namen als ‘Red Highway' (hardrock), Savan (Santanarepertoire) en Galleon (blues/rock en eigen composities) draaide hij mee in de ‘Delftse scene' van die tijd.

Een deeltijdstudie Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid noodzaakte hem om de muzikale activiteiten een paar jaar tot een minimum te beperken. Na afronding van zijn studie kwam hij in contact met Marcel en zijn band en daar vond hij zijn draai. Onder de namen ‘Europe' en ‘DiscCover' traden zij ruim 25 jaar op bij allerlei gelegenheden.
Nadat de laatste formatie in goede harmonie besloot om er een punt achter te zetten, kwam de nadruk te liggen op muziekprojecten, omdat musiceren hoe dan ook zijn grootste hobby is en blijft.
De wens van Marcel en Jos om ‘eens iets te doen' met de muziek uit ‘Jesus Christ Superstar' mondde uit in een uitermate geslaagde productie waarbij ruim 120 deelnemers betrokken waren. De opgedane ervaring en de succesvolle aanpak vormde de basis om opnieuw zo'n uitdaging aan te gaan met het concept van ‘The Musical Mix'. Ook hij stond aan de basis van Stichting Muziek Midden-Delfland en is Secretaris.
In het dagelijks leven is Jos werkzaam als Senior Adviseur Personeelsmanagement en adviseert hij Directies van profit en non-profit organisaties op het gebied van Personeel en Organisatie.