Informatie DVD

DVD
Onder grote belangstelling is zondag, 27 september de DVD van ‘The Musical Mix' gepresenteerd. In mei is ‘The Musical Mix' 5 keer uitgevoerd. Zo'n 2.250 enthousiaste Midden-Delflanders hebben genoten van het muziekspektakel, waarin een selectie van songs uit ‘Grease', ‘Hair' en ‘Saturday Night Fever' voorbij kwamen.
De deelnemers zelf konden nu pas zelf zien wat ze in de arena hebben gepresteerd.
Er zijn opnames gemaakt met 5 camera's en ook is er een speciale audio-opname gemaakt. De beeldmontage en het mixen van het geluid is op professionele wijze uitgevoerd en het resultaat mag er dan ook zijn.

Voor de deelnemers is de DVD in de eerste plaats bedoeld als een aandenken aan een project waar ze ruim een half jaar heel hard aan hebben gewerkt,
Maar ook voor iedereen die het spektakel nog eens opnieuw zou willen beleven, is de DVD een aanrader. Echte promotie van waar een gemeenschap als Midden-Delfland toe in staat is of misschien gewoon een leuk cadeau voor familie of kennissen verder weg.
De DVD kost € 9,00.

Bestellen kan door middel van een e-mail aan info@muziekmiddendelfland.nl onder vermelding van:
o Naam + Voorletters
o Adres
o Postcode + Woonplaats
o Bankrekeningnummer
o Vermelden ‘DVD Musical Mix'

Na ontvangst van € 10,50 (DVD € 9,00 + verzendkosten) op bankrekeningnummer 12.31.61.967 t.n.v. Stichting Muziek Midden-Delfland - Schipluiden, wordt de DVD toegestuurd.

Afhalen tegen contante betaling is eveneens mogelijk bij het Secretariaat: Fuutlaan 1, Schipluiden